reference

Po úraze ruky jsem měla poškozený nerv ulnaris a řadu let necitlivé dva prsty na pravé ruce. Již po třetím působení přístroje terahertz se mi cit do prstů vrátil.
Martina Zářická
bankovní pracovník, Praha
Moc vás zdravím, už je skoro 10 dní bez bolestí zad. 💛🙌🖖 Děkuji. Určitě ještě přijedu 🖖💛🙌
Chtěla bych vám dát vědět, že po terapii u vás stále vše v cajku u mě a jedna skvělá zpráva k tomu. Když jste mi ošetřil bedra,zřejmě se mi uzdravily zároveň moje polycysticke vaječníky. Měla jsem menstruaci zpravidla 2-3x ročně. Od terapie u vás již po třetí za sebou 🙌🙏💛.
Barbora Hluchá
Dobrý den, přestala mě bolet a tlačit bederní páteř po autonehodě. Úraz byl v roce 2002, šrouby vyndali. V místě mě to v posledním roce bolelo. Dle rentgenů mi MUDr. řekla, že jsou v místě po úrazu nárůstky. Mám asi fakt anděla, byl to tehdy těžký úraz - zlomenina bederní páteře, 1mm od míchy. Doktor myslel, že nebudu chodit a chodím. Beru doplňky Herbalife a teď díky Vaší péči pohoda, mohu fungovat bez bolestí. Děkuju moc Jana
Jana Prouzová
vizážistka a majitelka školy líčení, Hradec Králové
Od včerejška se něco změnilo. Bolest v rameni je pryč. A bolest achillovy šlachy je mnohem menší. Tam, kde jsem se předtím mohla sotva dotknout, nyní mohu přitlačit prstem. Taky je ještě trochu tuhá, ale to je teprve 1. den. Zatím lepší výsledky než u jiných terapií... Již 3 roky trpím cystou v achillovce. Není to na ní, ale je mezi "šlachovými závity". Není tedy možné ji odříznout. Během ošetření jsem říkalal, že mám bolesti při natahování levé paže dozadu. Absolvovala jsem asi 12 sezení terapie rázovou vlnou u fyzioterapeuta, 3 sezení akupunktury a dvakrát jsem navštívil specializovaného fyzioterapeuta. Žádný výsledek. Pak jsem šla k podiatrovi, který mě nechal cvičit. Ošetření s Terahertz je velmi jednoduché a také velmi relaxační. Po ošetření jsem cítila, že už je rozdíl v bolesti, byla mnohem menší. O den později bolest a cysta stále nezmizely, ale došlo ke zlepšení. Myslím, že v tuto chvíli ještě nemám úplný výsledek. Může být vyžadováno více relací. Můj názor: služba terahertz je cílevědomá a profesionální. Přesně ví, kde je problém, a pomůže vám ho velmi rychle vyřešit.
Karin den Oudsten
Dorazil jsem se "zasekanými" rameny ztuhlými, bolest.. Při aplikaci jsem asi chvíli usnul a jakmile jsem se posbíral z lehátka a rozhýbal tak byl vidět okamžitý efekt, mohl jsem s rameny volně hýbat.
Mario
Německo
U maminky vidno pozit. psychické zmeny... Aj motorické, chce chodiť rýchlejšie ako stíha.... 3 dni sú vidieť očividne zmeny, neplače, má potrebu rozprávať... vraví slová, čo už 7 mesiacov nepovedala. Ja spim ako batoľa, som kľudnejší a nad vecou... s mojimi klbami na rukách to ide pomalšie, na koži odstraňuje exemy apod.
Tatiana Labdová
maminka 79 let, poškození mozku alzheimer. typu
Jsem 63letá žena. Před dvěma lety jsem začala mít bolest v ramenou, pažích a krku. Dne 12.7.24 jsem provedla ošetření ramen a v dalších partiích a okamžitě jsem měla úlevu a byla zcela bez bolesti po dobu asi 8h. Budu pokračovat v aplikaci až do úplné regenerace.
Lucia
63 let, Modena Itálie
S neuropatickou bolestí jsem žil od své nehody v roce 1998. Při práci na lešení o výšce 3 podlaží jsem se zřítil dolů a dopadl na levou stranu těla. Zlomil jsem si levou stehenní kost, levou kyčel, roztříštil jsem pánevní kost, levá žebra a utrpěl poškození vnitřních orgánů. V pánevní oblasti a žebrech mám vždy i po rehabilitaci záněty a bolesti. Po třech 40minutových ošetřeních jednotkou terahertz nemám žádný zánět, žádné bolesti zad a moje pohyblivost se výrazně zvýšila Opravdu nemůžu uvěřit, že něco takového může fungovat. Bolest a zánět jsou pryč. Budu provádět následná ošetření, abych si udržoval životní styl bez bolesti. Je to mnohem lepší než používat protizánětlivé léky nebo léky proti bolesti,
David Decker
Stěžovala jsem si na bolest v pravém SI kloubu. Ošetření bylo velmi příjemné. Cítila jsem se pohodlně a v bezpečí. Teplo mě uklidňovalo, skoro jsem mohla usnout. Po ošetření jsem se cítila uvolněná a šťastná. Jakýsi blažený pocit. Cestou domů se mi zdálo, že je zadní část autosedačky vyhřívaná. Ten hřejivý pocit trval několik hodin. Bolest v SI kloubu byla drasticky snížena. Další den bolest zmizela. Trvalo to dva dny a pak se to vrátilo, ale mnohem méně. Další aplikace ji pak zcela vyřešili. Personál je velmi ochotný odpovědět na jakékoli dotazy. Jsem ráda, že jsem narazila na tuto cestu.
Johanna Kruitová
Po pravidelné sérii aplikací mi ustoupili potíže s prostatou a při močení. Byl jsem po operaci. Děkuji.
Milan Kuchař
Praha
Byla jsem na vašem ošetření, trápil mě žaludek a pomohlo mi to 👍žalúdek je lehký a pracuje mi s menší dietou, kterou již držím par let, ale předtim mi to nepomáhalo, tak myslím, že je to po tom ošetření, protože nic jiné jsem nezměnila a nepodstoupila dekuji😇🤗
Andrea Hlavníčková
Praha, anesteziologická sestra
Z Počátků super močové cesty dnes chodím častěji. Jinak kognitivní funkce vypadají lépe, celková energie a nálada je super. Jsem vám vděčný za tu zkušenost.
Martin Vejvoda
klient s RS
Přišla jsem na doporučení se silnými bolestmi bederní páteře, byl už problém třeba jen sedět v autobuse. Pomáhali jen analgetika. Po 1. a pak 2. aplikaci se obrovsky zlepšilo, léky na tlumení již nepotřebuji vůbec. Mockrát děkuji
Ilona Šimečková
Praha
Po 1. aplikaci větší pocení a únava. Dlouhodobá bolest páteře je skutečně lepší.
Růžena Koutníková
Jsem 70 letý muž. Asi 2 roky mám bolesti a potíže s bederní páteří. Když ráno vstanu "zatuhlá" bederní část mi brání ve snadném pohybu ve stoje. Nemůžu si dát ani ponožky na nohy. Přes den, pokud zůstanu v klidu 30-60 minut, když vstanu, vždy se cítím svázaný a bolí mě v bederní oblasti. Po aplikacích po dobu dvou dnů je ranní vstávání lepší, ale hlavně přes den se mi hýbe velmi dobře, žádná bolest a necítím se svázaný a ztuhlý.. Výsledkem je také zlepšení střevní aktivity a každodenní kuřácký kašel téměř zmizel. Jsem velmi spokojen a budu pokračovat.
Giuliano
70 let, Modena Itálie
Po extrakci zubu moudrosti před 20 lety u mne došlo k poškození spodního úseku trojklanného nervu. Oblast jsem měla necitlivou. Již druhý den po první aplikaci jsem vnímala částečné navrácení citu do oblasti tváře a postupně se funkce nervu obnovila.
Martina Vokurková Chocová
Beroun
Po ošetření jsem byla tak nadšená. Měla jsem bolavé nohy a zánět šlach. Bolest při stání a ani chůze 500 metrů nebyla bez bolesti. Neuvěřitelné, ale po několika působeních se to zlepšilo a bolesti byly mnohem méně. Zánět mezitím zmizel a já šla 8 km bez bolesti. Děkuji
Miranda Rider
Cítil jsem se po aplikaci skvěle. Velmi příjemně. Lépe se celkově pohybuji, tak nějak lehčeji. Ramena bolí výrazně méně, snesitelně ihned po první aplikaci.
Josef Smejkal
Praha, restaurátor
Jsem na vozíku a přišla jsem o zrak (kde příčina není zcela známa). Po aplikacích se něco určitě mění. Začínám chvílemi vidět barvy, ráno jsem viděla i barvu trička.
Eva Poláčková
Tábor
Mám svalovou dystrofii a již po prvních aplikacích mám lehčí nohy, více stability a více síly v rukou. Mám uvolněná záda. Nemám tolik propadlá kolena a nebolí mne.
Andrea Mlejnkova
Jihlava
I když jsem původně přišla s něčím jiným, tak se mi výrazně zlepšil stav páteře. Mám jen část bederního obratle L5. A již mne neomezuje při zátěži, nebolí. Nemusím zastavit a odpočívat a mohu opět normálně fungovat.
Šárka Hlavičková
kineziolog, Praha
Na aplikaci jsem byla opakovaně a byl rychlý a viditelný efekt jak na páteři tak i na bolest kloubů. Funguje to!
Jana Stárková
Praha
Aplikace mi zlepšila stav žaludku (vředy).
Radek Regent
Hradec Králové
Prístroj je úžasný, hneď po druhom sedení som cítila vylepšenie zdravia. Videla som dosť tmavé očné sklivky, teraz sme boli 2x v Prešove a vybledli ešte nie úplne ale je to omnoho lepšie. A cítim to aj v nervovej sústave, ustúpila bolesť hlavy.... tak dúfam, že sa to ešte viac vylepší. Pekne dni 🌞🌞🌞 Simona
Simona Tomeková
Bratislava
Na aplikaci jsem začala chodit asi rok a půl po ochrnutí nohou způsobeném zánětem míchy. Z úplného ochrnutí jsem se naštěstí začala postupně dostávat díky rehabilitaci, ale THz vlny mi již půl roku výrazně pomáhají v další rekonvalescenci tam, kde nestačí jen pevná vůle a fyzické cvičení... Po ošetření obvykle cítím úlevu v nohou, někdy skoro okamžitou, jindy po počáteční únavě, kdy je znát, že v těle se „něco děje“. Například se mi následně jde lehčeji po schodech a mám víc energie na chůzi, nohy jsou pocitově lehčí a pružnější. Už při terapii fyzicky cítím, jak je celkově pro tělo blahodárná, velmi uvolňující. Pokud jde o mou nemoc, ubývají obtěžující pocity tuhnutí, brnění a jiné, slovy těžko popsatelné nepříjemné stavy nohou, za které mohou poškozené nervy. Postupně se mi upravují i potíže s vylučováním, které se k onemocnění míchy pojí. Vzhledem k závažnosti onemocnění se mi zlepšení neděje skokově, přesto pociťuji pomalý návrat sil a zlepšování schopnosti chůze. Navíc mi asi po prvních týdnech aplikací prokazatelně kompletně vymizelo ložisko zánětu v míše. S terapií nepřestávám, protože zlepšování stavu dosud neustále probíhá. Kromě toho mi Thz neplánovaně pomáhá i jinde: zřejmě mám lepší imunitu a jsem méně sezónně nemocná, ustupují aktuální bolesti ramenou aj. Děkuji.
Irena Lysáčková, lektorka a překladatelka
Praha - Klánovice