Získejte trvalou úlevu od bolesti zad a kloubů s průlomovou technologií světelných vln.

Zjistěte jak toto spektrum vln může přinést úlevu a obnovit váš každodenní pohyb bez bolesti.

Jak tato technologie může pomoci ?

THz vlny jsou mimořádně pokročilou formou technologie, která je úspěšně využívána k redukci bolesti zad a kloubů. Naše aplikace využívá tuto mocnou sílu k cílenému ovlivnění tkání a buněk, což může znamenat rychlejší zotavení a trvalou úlevu.

Vědecké pozadí

Terahertz vlny jsou elektromagnetickým zářením s frekvencemi mezi mikrovlnami a infračerveným světlem. Studie ukazují, že tyto vlny mají pozitivní vliv na buněčný metabolismus a průtok krve, což  podporuje hojení a snížení zánětu.

Jde o zcela bezpečné, neionizující záření.

Prokázané účinky

  • Zlepšení kvality života bez bolesti
  • Znovuzískání pohyblivosti a flexibility
  • Podpora hojení a regenerace tkání
  • Zvýšení průtoku krve a živin do postižených oblastí
  • Snížení nervového napětí a bolesti
  • Redukce zánětu a otoku
  • Produkce oxidu dusnatého (Nobelova cena) a dalších signálních molekul

zbavit se bolesti je snadné.
e-book: jak efektivně na bolest a regeneraci.

Do života bez bolesti se vrátili již stovky lidí. pomůžeme i vám.

Dobrý den, přestala mě bolet a tlačit bederní páteř po autonehodě. Úraz byl v roce 2002, šrouby vyndali. V místě mě to v posledním roce bolelo. Dle rentgenů mi MUDr. řekla, že jsou v místě po úrazu nárůstky. Mám asi fakt anděla, byl to tehdy těžký úraz - zlomenina bederní páteře, 1mm od míchy. Doktor myslel, že nebudu chodit a chodím. Beru doplňky Herbalife a teď díky Vaší péči pohoda, mohu fungovat bez bolestí. Děkuju moc Jana
Jana Prouzová
vizážistka a majitelka školy líčení, Hradec Králové
Dorazil jsem se "zasekanými" rameny ztuhlými, bolest.. Při aplikaci jsem asi chvíli usnul a jakmile jsem se posbíral z lehátka a rozhýbal tak byl vidět okamžitý efekt, mohl jsem s rameny volně hýbat.
Mario
Německo
Cítil jsem se po aplikaci skvěle. Velmi příjemně. Lépe se celkově pohybuji, tak nějak lehčeji. Ramena bolí výrazně méně, snesitelně ihned po první aplikaci.
Josef Smejkal
restaurátor, Praha
Moc vás zdravím, už je skoro 10 dní bez bolestí zad. 💛🙌🖖 Děkuji. Určitě ještě přijedu 🖖💛🙌 Chtěla bych vám dát vědět, že po terapii u vás stále vše v cajku u mě a jedna skvělá zpráva k tomu. Když jste mi ošetřil bedra,zřejmě se mi uzdravily zároveň moje polycysticke vaječníky. Měla jsem menstruaci zpravidla 2-3x ročně. Od terapie u vás již po třetí za sebou 🙌🙏💛.
Barbora Hluchá
I když jsem původně přišla s něčím jiným, tak se mi výrazně zlepšil stav páteře. Mám jen část bederního obratle L5. A již mne neomezuje při zátěži, nebolí. Nemusím zastavit a odpočívat a mohu opět normálně fungovat.
Šárka Hlavičková
kineziolog, Praha
Přišla jsem na doporučení se silnými bolestmi bederní páteře, byl už problém třeba jen sedět v autobuse. Pomáhali jen analgetika. Po 1. a pak 2. aplikaci se obrovsky zlepšilo, léky na tlumení již nepotřebuji vůbec. Mockrát děkuji
Ilona Šimečková
zdravotní sestra, Praha
Na aplikaci jsem byla opakovaně a byl rychlý a viditelný efekt jak na páteři tak i na bolest kloubů. Funguje to!
Jana Stárková
Praha
Po úraze ruky jsem měla poškozený nerv ulnaris a řadu let necitlivé dva prsty na pravé ruce. Již po třetím působení přístroje se mi cit do prstů vrátil.
Martina Zářická
bankovní pracovník, Praha

uvolňující a zcela neinvazivní.

Jednoduše ležíte na lehátku, absorbujete do těla světelné vlny a první výsledky jsou již v průběhu či po aplikaci. Účinek dále dobíhá několik dní.
Není třeba žádná speciální příprava, stačí dostatečný příjem tekutin.
Vlny bez problémů pronikají i oblečením, takže není nutné se svlékat.

bolest má řešení! zajistěte si aplikaci ještě dnes.